Vampire Diaries på ingång!

Ni läste rätt!!!
Snart kommer andra sesongen av Vampire Diaries att börja på 6an. Eller rättare sagt den 14 oktober, kl. 20:00 vilket är en torsdag :)
Jag tycker att det ska bli jätte roligt, men jag tycker också att dom hade för lång paus, man minns inte allt som hade hänt, men det jag kommer ihåg som var stort var ju att Steffen började dricka Elenas blod, för att inte dö, och sedan blev han beroende?
  också att dom öppnade graven, och att Kathrine aldrig blev instängd!

Är du helt borta, eller kanske inte sett tidigare avsnitt, men vill börja att se, så står det på TV6's hemsida, och nu står det här! :

Elena Gilbert: Vampire Diaries kretsar kring Elena och hennes förhållande till Stefan. De blir kära vid första ögonkastet och inleder en relation som är "larger than life".

Stefan Salvatore: Den snälle och mystiske Stefan Salvatore är vampyr och tillsammans med Elena. Han har även en ond bror som med alla medel försöker förstöra för Stefan.

Damon Salvatore: Stefans onde bror. Damon är förstås också vampyr men använder inte sina krafter till gott...

Bonnie Bennett: Elenas bästis. Bonnie har krafter som en vanlig tonårstjej inte har...

Caroline Forbes: Caroline är en av Elenas vänner. Hon är självisk och helt i Damons klor.

Matt Donovan: Matt är Elenas ex.

Vicki Donovan: Matts syster. Vicki har varit tillsammans med Tyler och har även en flirt med Jeremy.

Tyler Lockwood: Tyler har varit tillsammans med Vicki, men det är slut mellan dem nu. Ändå fortsätter de flirta med varandra. Kanske är det pga just Vicki som Tyler och Jeremy inte kommer överens.

Jeremy Gilbert: Elenas lillebror. Jeremy är kär i Vicki och har även haft en flirt med henne. Jeremy har ett litet drogproblem sedan föräldrarna dog i en bilolycka.

Jenna Sommers: Elenas och Jeremys snälla faster.

Karoline


Fredag den 13

En ohälsosam rädsla för talet 13 kallas för Triskadekafobi. En ohälsosam rädsla för fredagen den 13:e kallas för Paraskevidekatriafobi.
Fredagen den 13 inträffar 1-3 gånger varje år.
Varför just Fredag den 13 är en otursdag kan vara för att Jesus 12 lärjungar och blev förådd av den 13, och han dog på en fredag.
  Egypterna Hade talet 13 som tur nummer. De ansåg att livet utvecklades i 12 steg, och det 13:de var döden. Döden var en glädjefylld tranformation för dom.
 
 Själv tror jag inte att det är en otursdag :p
Mest för att om man tror det så får man ju bara mer otur! xD

Karoline

Dålig uppdatering

Vi har ju inte skrivit någon på 100år, men det hände rinte så mycket, och det är sommarlov!
Isabelle är bortrest, och jag orkar knappt blogga på min egna blogg.
 Det händer inte så mycket i Twilight-världen, och jag har inte ork att hitta på nya saker, teorier osv. Och spöket i min lägenhet har slutat jävlas så mkt.

Igår runt kl.00:00 var jag och en kompis på väg hem och då hörde jag viskande i mitt öra, men det var väl bara grenarna som gungade med vinden eller nått.. Hoppas jag.
Kram så länge!
Karoline

RSS 2.0