My Chemical Romance

Bandet my chemical Romance kommer att komma hit till sverige i mars!!!
Det kommer bli super kul, jag och issa och våran kompis och hennes kompis och hennes kompisar (XD) ska gå och det är på Hovet! (som btw är anledningen till att issa vill gå)
Längtar!
Någon annan som är Mcr fan? :)


Karoline

Paul Haukka, Jakob Öqvist och Josefin Crafoord

Men även idol tove, kjelleman och Jingelmannen träffade jag och isabelle, och våra två kompisar Hanna och Linnea för några veckor sedan :) riktigt kul!

Det var jätte trevliga, och vi fick harry potter saker :D

Karoline

dagens gif


så söt !
Karoline

jag vill ha en varulv!

Spoiler alert för dem som inte läst Breaking Dawn och vill göra det!

Först ska jag säga att de har filmat en utan dem för mig jobbigaste scenerna i filmen igår!!!!!!!

Och ska även ha med lite off topic här. Jag vill verkligen, verkligen ha en hund med dessa raser: Alaskan malamute och Grand danois. För om man tänker efter tror jag att det skulle bli som en stor, brun (för raserna jag blandar med ska vara bruna) hund som liknar en varg litegrann! Skulle det inte vara så awesome att ha det, för det blir ju Jacob!!! Han är ju skepnadsskiftare men iaf, den skulle se ut som Jake :)
Som folk märker så är jag flummig nu i slutet av veckan...


Det här är en norsk älghund, men visst ser den ut som en bebis Jake?!


En Grand danois i jämförelse med en chihuahua!


Alaskan malamute :)

Twilight-träff!

Jag och isabelle har fixat en twilight-träff;
Plats: Utanför Hovet(Stockholm)
tid: 12 (kommer man tidigare gör det inget, vi kommer vara där innan kl.7)
 De är för personer med VIP biljetter, sen är det 50 personer med vanlig biljett som kan anmäla sig att komma :) Maila till karoline_sandelin@hotmail.com och säg till, just nu finns det kvar platser så det är bara att maila på!

Karoline

mer om våran resa!

Jag och Karoline sitter och smsar och pratar om resan, det finns en blogg där några som har varit i Forks skriver, vet inte om de är kvar där tillochmed... I vilket fall som helst så kan man få lite tips där, som till exempel hotell, flyg, kostnader, aktiviteter mm.
Hotellet som de bodde på i Forks verkar riktigt bra. Man knaske inte kan kalla det hotell riktigt men i alla fall. Man bor i en egen stuga som har kök, badkar, micro och lite sånt. Det är ett par som tydligen ska vara jättetrevligt som äger det och jag tycker att det verkar mysigt och skulle nog inte ogilla att bo där. Annars finns det ett motel i Forks också, där har de speciella Twilightrum! Men då skulle man nog behöva hyra en bil för det ligger längs en liten motorväg...

Huckleberry lodge kostar ett rum med två dubbelsängar (alltså för 3-4 pers) 1300 kr + taxa, det blir ju inte så mycket om man ska dela på det. ca 325 kr /person.
Man kan även maila dem om man är interesserad av att bo där. Tror jag ska göra det någon dag, bara för att se hurdana personerna är och så.


cabin 3


cabin 1&2, det är i så fall i någon av dem vi skulle bo


Isabelle

vampyrbesök, igen!

Igår när jag vknade så hade jag otroligt ont i höger arm, självklart var det första jag tänkte på att en vampyr hade varit på besök under natten! Sen under dagen tänkte jag inte så mycket mer på det tills pappa sa "Den här blomman har vissnat" och som jag har skrivit här förut så sägs det att när en vampyr passerar så vissnar blommorna den går förbi!
Ganska creepy för det hände en annan gång att en blomma vi har vissnade och då hade jag dessutom två små prickar som satt parallellt med varandra ganska högt upp på min arm.

Har någon av er någonsin varit med om något liknande?

Isabelle

Halloween

Tänkte skriva om hur våran halloween var. Vi var båda utklädda till vampyrer såklart! Vi lyckades ganska bra tycker jag, Karoline var en elegant vampyr och jag var misshandlad och hade precis druckit någon. Laura var en Sucubus (Någon sorts demon), Hanna var en god fé, Linnea var en ond fé, Maja var en pumpa, Melina var Justin Bieber´s flickvän som hade gått in i en stolpe och blivit blodig haha och Michaela var också en vampyr. Efter att vi ätit så gick vi bus eller godis. Vi behövde bara gå i ett hus, för det var höghus haha.
  Vi hade också en spökrunda som blev lite skumm men läskig endå :)
Såhär såg vi ut:

vad var ni på halloween? :)


RSS 2.0